/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Și-a burdușit pereții microbuzului cu mărfuri în valoare de zeci de mii de lei pe care a încercat să le bage ilegal în țară

missing
02 octombrie 2019, ora 16:32

Și-a burdușit pereții microbuzului cu haine, încălțăminte, produse alimentare și alte bunuri în cantități comerciale pe care a încercat să le bage ilegal în țară. Este isprava unui moldovean de 51 de ani.

Bărbatul, aflat la volanul unui Ford Transit, le-a spus vameșilor că nu are nimic de declarat, însă în urma controalelor vamale au fost depistate peste 420 de articole ascunse, fără acte de proveniență.

Cazul a fost înregistrat la postul vamal Criva 1. Șoferul s-ar fi eschivat de la declararea mărfurilor pentru a evita achitarea drepturilor de import prevăzute de normele legale.

Potrivit informațiilor preliminare, mărfurile erau transportate din Ucraina, iar valoarea estimativă a acestora ar fi de zeci de mii de lei.

Bunurile și mijlocul de transport au fost reținute și transmise subdiviziunilor specializate pentru continuarea cercetărilor în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și atragerii persoanei implicate la răspundere, conform prevederilor legale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram