Și-a burdușit pereții microbuzului cu haine, încălțăminte, produse alimentare și alte bunuri în cantități comerciale pe care a încercat să le bage ilegal în țară. Este isprava unui moldovean de 51 de ani.

Bărbatul, aflat la volanul unui Ford Transit, le-a spus vameșilor că nu are nimic de declarat, însă în urma controalelor vamale au fost depistate peste 420 de articole ascunse, fără acte de proveniență.

Cazul a fost înregistrat la postul vamal Criva 1. Șoferul s-ar fi eschivat de la declararea mărfurilor pentru a evita achitarea drepturilor de import prevăzute de normele legale.

Potrivit informațiilor preliminare, mărfurile erau transportate din Ucraina, iar valoarea estimativă a acestora ar fi de zeci de mii de lei.

Bunurile și mijlocul de transport au fost reținute și transmise subdiviziunilor specializate pentru continuarea cercetărilor în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și atragerii persoanei implicate la răspundere, conform prevederilor legale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!