/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Catastrofă aviatică în Ucraina soldată cu cinci morți. Avionul ar fi rămas fără combustibil

missing
04 octombrie 2019, ora 16:12

Un avion marfar de model „AN-12” a efectuat o aterizare de urgență pe un câmp din Ucraina, la aproximativ 1,5 km de aeroportul din Lvov. Cinci oameni au murit, iar alți trei sunt în stare gravă la spital. Medicii i-au supus unor intervenții chirurgicale, dar sunt rezervați în prognoze.

Potrivit presei ucrainene, avionul transporta mărfuri din Spania spre Turcia și urma să aterizeze la Lvov pentru a fi alimentat. Datele preliminare ale anchetei inițiate după tragedie arată că nava ar fi rămas fără combustibil.

Avionul a dispărut de pe radare, iar apoi a efectuat o aterizare forțată pe un câmp. La bord se aflau șapte membri ai echipajului și o persoană care însoțea marfa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram