/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Dodon amenință Blocul ACUM: „Eu pot să-i critic așa că nu se mai ridică de jos. Le dau vreo două torpede cum știu eu...”

04 octombrie 2019, ora 06:55

Președintele Igor Dodon critică din nou activitatea Guvernului și insistă pe faptul că ar trebui făcute remanieri în Cabinetul de miniștri. Socialiștii sunt gata să propună și candidați, dacă Blocul ACUM nu are oameni profesioniști.

Igor Dodon le-a recomandat reprezentanților Blocului ACUM să nu se supere pe criticile sale, pentru că acestea ar putea fi mult mai dure.

„Să nu se supere pe mine că eu îi critic. Eu pot să-i critic așa că nu se mai ridică de jos. Le dau vreo două torpede așa cum știu eu și se termină lucrul foarte repede. Noi nu am cerut demisia miniștrilor, demisia nimănui, cu toate că doi-trei ar trebui să plece de acolo. Eu vin cu critici, pentru că știți cum: bate șaua să se priceapă…nu-i frumos să spui față de Guvern, dar este un proverb moldovenesc”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Întrebat dacă socialiștii vor câteva fotolii în Guvernul Sandu, Dodon a spus că au oameni profesioniști, dar până la alegerile locale nu vor discuta despre remanieri în Guvern.

„Dacă puteți să faceți treabă, arătați că faceți. Dacă nu, veniți cu alte candidaturi și nu neapărat cu Harvard. Dacă nu aveți oameni, spuneți. Noi avem…Nu am discutat despre schimbări în Guvern la această etapă. Eu cred că discuții la acest subiect până la alegerile locale nu vor fi. Noi putem să ne luăm responsabilitate pe domenii social –economice. Cred că e în interesul lor să ne atragă pe noi în procesul de guvernare, pentru ca să fie responsabilitate comună”, a argumentat Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram