/VIDEO/ Explorează universul Caparol! Un nou centru și-a deschis ușile la Bălți

04 octombrie 2019, ora 22:04

Un nou centru Caparol și-a deschis  ușile  la Bălți. În showroom-ul, amplasat pe strada Decebal 166/A, găsiți  toată gama de produse profesionale  de finisaj în construcții, termoizolații, vopsele, lacuri, tencuieli decorative, dar și alte materiale la cel mai bun raport preț-calitate.

”Brandul Caparol are o istorie de 130 de ani. E unul dintre cei mai mari producători de material de finisaj în construcții din Europa. Ceea ce am încercat să facem noi, aici, este să transformăm experiența acestei companii în Bălți prin deschiderea acestui spațiu”, a declarat Remus Aurel Bența, co-fondator al companiei Daw Bența.

În centrul deschis la nordul Moldovei veți descoperi nu doar inovațiile Caparol, dar veți beneficia  și  de consultanța specialiștilor calificați, de servicii de nuanțare computerizată și de suport tehnic.

A fost gândit să fie un spațiu prietenos deschis pentru arhitecți, constructori, designeri, pentru utilizatorul final”, a mai spus Remus Aurel Bența.

Satisfacția clienților fideli Caparol se datorează produselor de calitate.

”Îmi place calitatea Caparol. Întotdeauna unde am lucrat cu produsele Caparol, în timp, nu avem nicio problemă”, a subliniat Vasile Chirică, director al companiei Glorinal.

Brandul  Caparol este lider nu doar  în inovație.

”Salut inaugurarea acestui magazin a companiei Caparol în municipiul Bălți, cunoscându-i ca lider pe piața vopselei de construcție din Republica Moldova nu doar prin produsele sale ecologice și calitative, dar și pentru susținerea multor idei sociale”, a spus Vera Rusu, reprezentant Direcția Generală financiar economică, primăria Bălți.

Vă invităm să explorați universul Caparol!

P. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram