Un polițist din Nisporeni, în vârstă de 25 de ani, a decedat noaptea trecută, în urma unui accident cumplit, produs în satul Bălăurești. Tânărul era la volanul unui automobil de model Skoda Octavia cu care s-a tamponat într-un pilon electric.

Potrivit ofițerei de presă al Inspectoratului de Poliție Nisporeni, Cristina Vicol, accidentul s-a produs la ora 3:55. Polițistul era în afara orelor de muncă. Acesta era însoțit de o altă persoană, în vârstă de 19 ani, care s-a ales cu traumatisme grave și a fost transportată la spitalul din Nisporeni.

Tânărul decedat era angajat în Poliție de aproximativ un an.

Poliția cercetează toate circumstanțele , totodată acest caz a fost remis și se cercetează de Procuratură, precizează reprezentanta Poliției locale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!