/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Un microbuz cu cetățeni moldoveni, implicat într-un accident mortal în România! Șoferul vehiculului a decedat

missing
05 octombrie 2019, ora 18:40

Un microbuz în care se aflau opt pasageri din Republica Moldova a fost implicat într-un accident rutier la Cluj, România, în urma căruia șoferul, un tânăr de 30 ani de ani, din Iași, a murit pe loc. Doi dintre pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu au fost transportați la spital, scrie Stiridecluj.ro.

Accidentul s-a produs noaptea trecută, pe DN1C, pe centura de ocolire a orașului Gherla, la km.0+700m, pe raza localității Bunești, scrie sursa citată.

Microbuzul din Republica Moldova se deplasa spre Cluj-Napoca. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit un stâlp de electricitate. Polițiștii presupun că șoferul a adormit la volan.

Ancheta va stabili câte ore a condus șoferul și dacă a respectat prevederile legale și orele de somn, notează sursa citată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram