/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Mama prezentatoarei Lilia Ojovan, implicată în accidentul de la Drochia: „E in reanimare acum”

missing
06 octombrie 2019, ora 11:04

Mama prezentatoarei Lilia Ojovan a ajuns în reanimare, după ce a fost implicată în tragicul accident de la Drochia, unde în urma impactului mai multe persoane au ajuns în reanimare, iar șoferul ambulanței a decedat pe loc. Despre asta a scris chiar moderatoarea pe pagina sa de Facebook. 

Acum vreau să o țin în brațe pe Mama sa ii dau putere și sa ii zic ca totul va fi bine, durerea și spaima va trece. E in reanimare acum”, a scis Lilia Ojovan.

În momentul impactului puternic, mama prezentatoarei se afla chiar în mașina ambulanței. De meserie aceasta este asistentă medicală. Aceștia erau în așteptarea unei alte ambulanțe, iar în acel moment au fost tamponați violent de o mașină, la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani. Acesta era în stare de ebrietare.

„Ieri era la serviciu in ambulanta care stătea pe marginea drumului așteptand in masina defectata sa vina o alta mașina sa ii ia. A ajuns mai repede însă in ei un șofer băut, care a intrat cu viteza in ei. Colegul de munca al mamei, șoferul, alături de care au stat ieri toată ziua și au glumit … astăzi e mort. Mie deja imi e frica de telefoanele matinale, ultima dată când m-a trezit Mătușa Dunea a fost cand fratele meu, Andrusa a murit, tot într-un accident provocat de un șofer beat. Cât mai poate continua. ‼️Oameni buni de ce urcați la volan când au urcat multe grade in cap‼️”, se mai arată în postare.

Accident cumplit s-a produs în noaptea de 4 octombrie la Drochia. Două automobile au fost implicate în accident, un automobil și o ambulanță, șoferul căreia, un bărbat de 53 de ani, a decedat pe loc. Alte trei persoane care se aflau în ambulanță și șoferul mașinii, un tânăr de 20 de ani, au ajuns în reanimare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram