Socialistul Ion Ceban le-a răspuns liberalilor, care îl acuză de includerea unor cifre eronate în rapoartele financiare depuse la CEC și solicită excluderea acestuia din campania electorală. Ceban dă asigurări că face o campanie corectă și toate cheltuielile pentru promovare sunt transparente.

„Am ales să pun accentul pe panourile publicitare ca un instrument. Eu am ales această formă de publicitate, alții au ales altă formă în detrimentul materialelor de publicitate care ar putea să apară la posturile de televiziune, pentru că acolo publicitatea este mult mai scumpă. Procedura de raportare la CEC se face în etape. Aceste chestiuni sunt achitate în rate. Nu e vorba de o lună, o lună și jumătate cât durează campania”, a argumentat Ceban.

Socialistul îi acuză pe contracandidații săi că se ocupă de chestii neimportante în loc să vină cu soluții concrete la problemele chișinăuienilor.

„Contracandidații mei în loc să vorbească despre program și soluții pentru chișinăuieni, inventează subiecte care să le dea valoare adăugată pentru comunicarea publică. Eu sunt corect, deschis și transparent”, a adăugat Ion Ceban.

Amintim că Partidul Liberal a depus o sesizare la Consiliul Electoral de Circumscripție în care afirmă că Ion Ceban ar cheltui mult mai mulți bani pentru instalarea panourilor publicitare în campania electorală, decât a raportat la CEC. PL va sesiza și Procuratura în legătură cu finanțarea PSRM-ului și va solicita în instanță excluderea din cursa electorală a candidatului Ion Ceban.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!