/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Învățătoarea agresivă de la liceul „Socrate” a scris cerere de demisie. De mâine, elevii vor fi instruiți de un alt dascăl

07 octombrie 2019, ora 12:43

Învățătoarea agresivă de la liceul „Socrate” din capitală, surprinsă agresându-și verbal elevii din clasa întâi, a scris cerere de demisie. Aceasta urmează a fi examinată de o comisie de etică. Astăzi, orele micuților supuși violențelor dascălului au fost suspendate, iar de mâine, elevii vor fi instruiți de o altă învățătoare, susține directorul instituției de învățământ, Ion Sirețeanu. 

Chiar și așa, managerul liceului spune că e prematur să fie trase concluzii legate de acest caz.

„Este pentru prima dată când avem în discuție o asemenea situație, dar noi ne-am sesizat, avem ce avem de făcut. E problema cadrelor, de la bun început vor fi înlocuite orele cadrelor existente și vom organiza un concurs pentru acest post”, a menționat Ion Sirețeanu.

Directorul a spus că a purtat deja o discuție cu învățătoarea agresivă.

„Poate cea mai mare trădare este atunci când un coleg din sistem poate să aibă asemenea abatere. Asta e trădare!”, a spus directorul.

Potrivit lui Ion Sirețeanu, dascălul are o experiență de peste 10 ani în educație, iar la liceul „Socrate” activează de patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram