/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ce spune avocatul lui Plahotniuc despre citarea acestuia la Procuratura Anticorupție

08 octombrie 2019, ora 10:38

Fostul ministru al Justiției, Oleg Efrim, a cărui Casă de avocatură „Efrim, Roșca și Asociații”  îl reprezintă pe fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, susține că avocații au primit informația de la Procuratura Anticorupție și se vor prezenta pentru clarificări.

„Am fost citați. Am primit informația și ne vom prezenta la termenul stabilit”, a declarat Oleg Efrim pentru TV8.md.

Întrebat dacă țin legătura cu clientul său și când au vorbit ultima dată, Efrim a evitat să dea un răspuns concret: „Noi suntem avocați. Noi avem mandate și ne exercităm atribuțiile de apărare”.

Precizăm că Procuratura Anticorupție l-a chemat pe Vladimir Plahotniuc la audieri, mâine, la ora 10:00. Acesta are calitate de bănuit într-un dosar intentat pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram