Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

politic

Ruslan Codreanu va putea candida independent la Primăria Chișinău. Decizia Curții de Apel

08 octombrie 2019, ora 18:26
Distribuie:

Ruslan Codreanu va putea candida independent la alegerile locale din Chișinău. Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au anulat decizia primei instanțe prin care i s-a refuzat înregistrarea în cursa electorală.

„Cele 797 de semnături din cauza cărora nu am fost înregistrați, s-au adeverit a fi valabile. Am demonstrat în instanță veridicitatea fiecărei semnături, astfel, Curtea de Apel a anulat hotărârea de neînregistrare”, a comentat Ruslan Codreanu.

Candidatul va cere convocarea ședinței Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Chișinău pentru a-l înregistra în cursa electorală.

Ruslan Codreanu s-a adresat în instanță după ce i s-a refuzat înregistrarea în cursa electorală la Primăria Chișinău în calitate de candidat independent, din motiv că peste 700 de semnături ale susținătorilor colectate de acesta au fost declarate invalide.

În prezent, în cursa electorală pentru Primăria Chișinău sunt 18 candidați, după ce Andrei Donică a anunțat că se retrage în favoarea lui Andrei Năstase.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram