Ruslan Codreanu va putea candida independent la alegerile locale din Chișinău. Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au anulat decizia primei instanțe prin care i s-a refuzat înregistrarea în cursa electorală.

„Cele 797 de semnături din cauza cărora nu am fost înregistrați, s-au adeverit a fi valabile. Am demonstrat în instanță veridicitatea fiecărei semnături, astfel, Curtea de Apel a anulat hotărârea de neînregistrare”, a comentat Ruslan Codreanu.

Candidatul va cere convocarea ședinței Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Chișinău pentru a-l înregistra în cursa electorală.

Ruslan Codreanu s-a adresat în instanță după ce i s-a refuzat înregistrarea în cursa electorală la Primăria Chișinău în calitate de candidat independent, din motiv că peste 700 de semnături ale susținătorilor colectate de acesta au fost declarate invalide.

În prezent, în cursa electorală pentru Primăria Chișinău sunt 18 candidați, după ce Andrei Donică a anunțat că se retrage în favoarea lui Andrei Năstase.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!