Andrei Donică, candidatul Mișcării Profesioniștilor ”Speranța – Надежда” la funcția de primar al municipiului Chișinău s-a retras din cursa electorală, în favoarea celui din Blocul ACUM, Andrei Năstase. Despre acest lucru a anunțat Donică într-o conferință de presă.

”Am decis să îmi retrag candidatura la funcția de primar în favoarea Blocului ACUM, deoarece  șanse reale au doar doi candidați. Nu vreau să fiu considerat spoiler care fură din voturi pentru a diminua șansele unor candidați”, și-a motivat decizia Andrei Donică.

Acesta i-a îndemnat și pe alți candidați cu șanse mici de a deveni primar să îi urmeze exemplul.

” Îndemnul meu pentru toți candidații care nu au șanse să acceadă în turul doi e să îmi urmeze fapta și să își retragă candidatura ca să economisim cele 10 milioane pentru turul doi al alegerilor”, a menționat Andrei Donică.

Potrivit lui Donică, echipa Mișcării Profesioniștilor ”Speranța – Надежда” nu se retrage de pe listele pentru consiliul municipal Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!