/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Doi bărbați, morți într-un accident produs noaptea trecută la Comrat. Mașina lor s-a izbit violent de un copac și s-a răsturnat

missing
09 octombrie 2019, ora 11:09

Doi bărbați din raionul Comrat și-au pierdut viața noaptea trecută, după ce mașina cu care se deplasau s-a izbit violent de un copac și s-a răsturnat. Tragedia s-a produs după miezul nopții, în apropiere de localitatea Beșalma.

Șoferul, un tânăr de 29 de ani, a pierdut controlul asupra volanului mașinii care a derapat. Atât conducătorul auto, cât și pasagerul acestuia, un bărbat de 42 de ani, au murit pe loc. Cei doi erau locuitori ai satului Chirsova.

Oamenii legii investighează circumstanțele producerii nenorocirii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram