/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Echipa de experți ai FMI și-a încheiat vizita în Moldova. „Au inițiat discuții referitor la bugetul pentru anul 2020”

missing
09 octombrie 2019, ora 10:51

Echipa de experți ai Fondului Monetar Internațional, condusă de Ruben Atoyan, și-a încheiat vizita la Chișinău. Specialiștii s-au aflat în țara noastră în perioada 2 – 8 octombrie. La finalul vizitei, Atoyan a transmis următorul mesaj.

„Apreciem acțiunile ferme ale autorităților de readucere a programului susținut de FMI, pe făgașul normalității și avansarea reformelor. Pe parcursul ultimei săptămâni, am avut discuții constructive referitor la evoluțiile economice recente și politicile promovate pentru menținerea stabilității macroeconomice și bugetar-fiscale. În acest context, experții FMI au inițiat discuții referitor la bugetul pentru anul 2020, ce țin de prioritățile politicilor și finanțare. Discuțiile privind măsurile și reformele menite să contribuie la realizarea pachetului de politici bugetar-fiscale pentru anul 2020 vor continua în perioada ce urmează, inclusiv în timpul ședințelor anuale comune ale Băncii Mondiale și Fondului Monetar Internațional, la Washington”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram