/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Filip a vrut să plece din funcția de premier după invalidarea alegerilor din Chișinău din 2018? „Mi se părea că s-a bătut ultima țintă”

missing
09 octombrie 2019, ora 22:16

În vara anului 2018, după ce instanța de decis invalidarea rezultatelor alegerilor locale noi din Chișinău, câștigate de Andrei Năstase, Pavel Filip ar fi fost la un pas de a pleca din funcția de prim-ministru. Totuși, acesta spune, peste mai mult de un an, că a cântărit bine și a decis, totuși, să rămână.

Liderul democraților spune că nu a fost de acord cu decizia de a fi anulate rezultatele locale noi.

„În acea vară, după toate cele întâmplate, mi se părea că s-a bătut ultima țintă. Nu găseam baza logică de ce trebuia să fie făcut acest lucru? Nu am luat atunci decizia să plec din funcție (…). Nu mai contează că doream sau nu doream, important e că nu am plecat (…). Am cântărit lucrurile foarte bine atunci, credeam că se poate de revenit la normalitate, căci totul a fost șters într-o singură oră”, a comentat Pavel Filip, președintele Partidului Democrat (PDM) la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Pavel Filip a fost prim-ministru în perioada anilor 2016 – 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram