/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Pavel Filip, întrebat ce știe despre posibila revenire a lui Vlad Plahotniuc în Moldova

09 octombrie 2019, ora 21:42

Liderul Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, spune că nu știe despre planurile lui Vald Plahotniuc, ex-președintele democraților, în Republica Moldova. Fostul premier zice că a vorbit ultima oară cu ex-șeful său de partid în ziua când acesta și-a anunțat demisia din funcția de deputat. 

„Probabil domnul Roșca (n.r. Vladislav Roșca, unul dintre avocații lui Vlad Plahotniuc) cunoaște mai multe despre acest lucru”, a spus Pavel Filip, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, în comentând declarațiile de azi ale avocatului lui Plahotniuc, făcute azi la Procuratura Anticorupție, unde ex-democratul era așteptat la audieri.

„În această perioadă am vorbit de două ori cu el: când a părăsit partidul și când și-a depus mandatul de deputat. M-a telefonat el și am discutat, apoi m-a telefonat și am discutat încă o dată (…). El nu are nicio implicare în partit”, a mai spus Pavel Filip. Acesta zice în continuare că nu știe unde se află fostul său coleg: „Nu l-am întrebat și nici nu mă interesează unde se află”, a precizat președintele PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram