Un membru al unui grup criminal specializat în circulația ilegală a drogurilor din municipiul Ungheni a fost reținut de oamenii legii pentru ar fi plantat și vândut cânepă în proporții deosebit de mari.

Oamenii legii au desfășurat ieri mai multe percheziții la domiciliile unor locuitori ai municipiului Ungheni. În urma acestora, procurorii au depistat cantități mari de droguri. Este vorba de 280 de plante de cânepă și circa 500 de grame de substanță mărunțită asemănătoare marijuanei, informează Procuratura.

Ceilalți suspecți în acest caz, care nu au fost reținuți, urmează să fie prezentați la organul de urmărire penală. Dacă instanța de judecată îi va găsi vinovați, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare de la șapte la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la doi la cinci ani.

Video: Facebook/ PCCOCS

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!