Candidatul partidului Șor la șefia capitalei a luat la puricat programul electoral al socialiștilor pentru alegerile din 2015. După ce l-a studiat, i-a criticat că nu au respectat nicio promisiune lansată, iar în unele domenii situația chiar s-ar fi agravat. Serviciul de presă al socialiștilor a declarat pentru TV8 că Valerii Klimenco nu merită un răspuns, pentru că exponenții partidului din care face parte ar fi implicați în furtul miliardului.

Valerii KLIMENCO, CANDIDAT PARTIDUL ȘOR, PRIMĂRIA CAPITALEI: „Partidul Socialiștilor înaintea alegerilor vorbește una, trece timpul și se adeverește că toate promisiunile pe care anterior le-a dat, îndemnând oamenii să-I susțină la alegeri, toate promisiunile se uită.”

Valerii Klimenko a prezentat mai multe promisiuni pe care Partidul Socialiștilor le-a făcut în alegerile locale din 2015, care, din spusele lui, nu ar fi fost realizate. Mai mult, în unele domenii situația s-a înrăutățit, mai afirmă candidatul Partidului Sor.

Valerii KLIMENCO, CANDIDAT PARTIDUL ȘOR, PRIMĂRIA CAPITALEI: „Citez: „În următorii 4 ani, vom crea în capitală 50 de mii de locuri noi de muncă.” Poate să-mi arate cineva cel puțin un loc de muncă, creat de socialiști? Datele statistice arată că, în ultimii 4 ani, locurile de muncă s-au redus”.

Klimenko a mai menționat că PSRM putea să-și implementeze promisiunile, deoarece au deținut puterea în administrația locală prin consilieri. După ce a criticat programul din 2015, candidatul partidului Șor s-a luat de Ion Ceban, declarându-se indignat de numărul mare de panouri stradale. Asta chiar dacă și el deține panouri, în care apare în compania lui Ilan Șor.

Valerii KLIMENCO, CANDIDAT PARTIDUL ȘOR, PRIMĂRIA CAPITALEI: „Îmi pare că a rămas doar ceanicul și fierul de călcat pe panouri, pe care nu apare Partidul Socialiștilor.”

Anterior, Ion Ceban a declarat că este treaba instituțiilor abilitate să verifice banii cheltuiți de Partidul Socialiștilor pentru publicitatea stradală, însă a dat asigurări că totul este corect și transparent. Alegerile locale generale vor avea loc peste două săptămâni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!