Victor Chironda este nemulțumit de calitatea drumurilor reparate din capitală. Acesta susține că dacă va ajunge primar, împreună cu echipa sa de consilieri, va avea o noua abordare de reparație a străzilor capitalei, iar unele proiecte inițiate de fosta conducere vor fi regândite.  Prioritate trebuie să aibă pietonii, cicliștii și transportului public, susține activistul.

Ca să fie mai convingător de cele spuse, candidatul  Mișcării Social –Politice Forța Nouă, Victor Chironda și-a ținut conferința la intersecția străzilor 31 august și Tighina, care se află în reparație.

Victor CHIRONDA, CANDIDAT LA PRIMĂRIA CAPITALEI, MIȘCAREA SOCIAL-POLITICĂ  „FORȚA NOUĂ”: „Ne aflăm practic pe un șantier, un șantier interminabil. Proiectul prevede că o parte din copacii de pe această strada să fie defrișați și linia asta verde de pe strada 31 august o valoare inestimabila pentru acestă strada este o strada cu un potențial pietonal major, o stradă care trece prin inima centrului istoric”.

Chironda s-a arătat nemulțumit de mersul lucrărilor de pe aceasta stradă, dar și de pe altele.

Victor CHIRONDA, CANDIDAT LA PRIMĂRIA CAPITALEI, MIȘCAREA SOCIAL-POLITICĂ  „FORȚA NOUĂ”: „O problemă mult mai mare decât lipsa banilor este gestionarea proastă a proiectelor investiționale la primăria Chișinău. Indiferent de proviniență banilor, indiferent de sumele cheltuite noi nu am văzut până acum niciun proiect bine realizat cap- coadă”.

Activistul afirmă că are soluții ca drumurile din Chișinău să arate altfel.

Victor CHIRONDA, CANDIDAT LA PRIMĂRIA CAPITALEI, MIȘCAREA SOCIAL-POLITICĂ „FORȚA NOUĂ”: „Proiectele finale trebuie să conțină claritate maximă în ceea ce privește cum va arăta strada.”

Pe lângă  Chironda, în cursa electorală pentru fotoliul de primar al capitalei au fost înregistrați: socialistul Ion Ceban, Teodor Cîrnaț, din partea Partidului „Voința Poporului”, Valerii Klimenco – Partidul Șor, Valeriu Munteanu –„Uniunea Salvați Basarabia”, Vlad Țurcanu, din Partidului Popular Românesc, Vitalie Voznoi de la Partidului „Stânga Europeană”, Dumitru Țîra, din partea Partidului Popular European, candidatul Partidului Verde Ecologist Vitalie Marinuță, Andrei Năstase, din partea blocului ACUM, Lilia Ranogaeț de pe lista Partidului Național Liberal, Alexandru Fetescu de la PLDM, liberalul Dorin Chirtoacă, Ivan Diacov, din partea „Partidului Nostru”, democratul Vladimir Cebotari, Octavian Țîcu din partea „Partidului Unității Naționale”, Toma Serghei -„Partidul Oamenilor Muncii”, și  candidatul  Partidului „Democrația Acasă” – Boris Volosatîi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!