Curtea de Apel Chișinău a respins recursul lui Andrei Năstase și a menținut hotărârea Judecătoriei Chișinău, care l-a obligat să distrugă pliantele electorale în care apar imaginile monumentului lui Ștefan cel Mare și Primăriei Chișinău.

Decizia Curții de Apel Chișinău a fost luată ieri și este executorie, dar mai poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiție.

„Din câte vedem, cei doi exponenți ai puterii, Andrei Năstase și Ion Ceban, încalcă legea fără scrupule. Asta a așteptat alegătorul pro-european și unionist? Nu cred. La cel de-al doilea personaj al puterii vom mai reveni. Acolo ilegalitățile și sfidarea bunului simț se țin lanț”, a scris pe Facebook contracandidatul acestora la Primăria Chișinău, Valeriu Munteanu, cel care s-a plâns în instanță că Andrei Năstase a încălcat legislația electorală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!