„Dacă cineva dintre colegii noștri, chiar de astăzi sau de ieri, au probleme cu justiția, noi nu avem nimic împotrivă ca acești oameni să răspundă în fața justiției”, este declarația lui Dumitru Diacov, președintele de onoare al Partidului Democrat (PDM), cu referire la colegii săi de partid.

„Partidul Democrat nu dorește să se transforme în avocatul cuiva și fiecare om trebuie să răspundă pentru faptele pe care le-a făcut, dacă le-a făcut, dar nu ziariștii sau deputații trebuie să-l facă vinovat pe ăsta sau pe ăsta, dar organele specifice ar trebuie să se ocupe de acest lucru”, a mai spus Diacov, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Amintim că, recent, deputatul democrat Vladimir Cebotari a rămas fără imunitate parlamentară. Acesta este cercetat într-un dosar legat de concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!