/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Diacov: „Dacă cineva dintre colegii noștri au probleme cu justiția, noi nu avem nimic împotrivă ca ei să răspundă în fața justiției”

10 octombrie 2019, ora 09:02

„Dacă cineva dintre colegii noștri, chiar de astăzi sau de ieri, au probleme cu justiția, noi nu avem nimic împotrivă ca acești oameni să răspundă în fața justiției”, este declarația lui Dumitru Diacov, președintele de onoare al Partidului Democrat (PDM), cu referire la colegii săi de partid.

„Partidul Democrat nu dorește să se transforme în avocatul cuiva și fiecare om trebuie să răspundă pentru faptele pe care le-a făcut, dacă le-a făcut, dar nu ziariștii sau deputații trebuie să-l facă vinovat pe ăsta sau pe ăsta, dar organele specifice ar trebuie să se ocupe de acest lucru”, a mai spus Diacov, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Amintim că, recent, deputatul democrat Vladimir Cebotari a rămas fără imunitate parlamentară. Acesta este cercetat într-un dosar legat de concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram