/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

„Unimedia” are alți patroni. Explicațiile administratorului firmei

missing
10 octombrie 2019, ora 12:50

Site-ul de știri „Unimedia”, lansat acum 14 ani în R. Moldova, are alți patroni. Compania „SC Miraza” a fost preluată de  jurnalista Olesea Banari.

Jurnalistul Cristian Jardan, care a fost asociat unic al companiei în ultimii cinci ani, a explicat că instituția de presă are nevoie de investiții pentru modernizare și el nu le poate asigura.

„Unimedia se află în unul dintre cele mai bune momente din istoria sa de 14 ani. În acest an am reușit obținerea unor rezultate de audiență remarcabile, doborând toate recordurile posibile. Acum însă, portalul are nevoie de investiții pentru a se dezvolta, ceea ce eu nu pot asigura din resurse proprii. Acum urmează o nouă etapă. Cred și sunt sigur că totul va fi mult mai bine”, a declarat Cristian Jardan.

Acesta va rămâne administratorul companiei până la expirarea tuturor contractelor active semnate în 2019.

„Vom dezvolta, în continuare, primul site de știri din Republica Moldova. Vom investi în calitate și vă promitem multe surprize frumoase”, a spus noua proprietară a instituției media Olesea Banari.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram