/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Viorel Morari oferă detalii despre procurorul anticorupție reținut. Ar fi luat 1500 de euro de la un polițist

missing
10 octombrie 2019, ora 11:54

Un procuror din cadrul Procuraturii Anticorupție a fost reținut aseară de către colegii săi, după ce a fost prins în flagrant în momentul primirii unei mite de 1500 de euro de la un polițist, învinuit de depășirea atribuțiilor de serviciu. Acesta a fost plasat în arest preventiv în izolatorul CNA pentru 72 de ore, își recunoaște vina și participă la acțiunile de urmărire penală, a declarat șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morar, într-un briefing de presă.

Cei doi s-ar fi întâlnit într-un local din sectorul Botanica al capitalei, procurorul anticorupție spunându-i polițistului că banii ceruți drept mită ar fi pentru el și conducerea Procuraturii. Acesta urma să obțină o decizie favorabilă polițistului pe marginea cauzei penale pentru depășirea atribuțiilor de serviciu.

Mai exact, polițistul ar fi întocmit un proces verbal pentru consum de droguri în privința unei persoane aflate în stare de ebrietate narcotică la volan.

”Eu regret că un asemenea caz a fost posibil, pentru mine este deranjant pentru că sunt responsabil de combaterea corupției”, a menționat Viorel Morari.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram