Un copil de 14 ani ar fi fost agresat fizic, urcat cu forța într-o mașină din fața blocului și dus într-o direcție necunoscută. Incidentul s-a produs ieri, în Orhei, iar poliția a fost alertată de bunica minorului.

Copilul a fost găsit în scurt timp pe o stradă din orașul Orhei. Oamenii legii l-au identificat și pe suspect, un bărbat de 34 de ani care le-a povestit motivul pentru care a răpit minorul. Individul a spus că îl suspecta pe băiat că i-ar fi furat bicicleta, așa că a decis să îl oblige să îi arate unde a ascuns-o, după care l-a lăsat să plece.

Poliția urmează să stabilească circumstanțele celor două infracțiuni pentru a lua o decizie legală.

Ambele cazuri sunt înregistrate, iar organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele pentru a lua o decizie legală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!