/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Conferință de presă record! Vladimir Zelenski a stat de vorbă cu jurnaliștii timp de 14 ore

missing
11 octombrie 2019, ora 10:37

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski a avut ieri o întâlnire cu mai mulți jurnaliști. Discuțiile șefului statului cu jurnaliștii au fost transmise în regim online pe Facebook și au durat…14 ore!

Conferința de presă a început la ora 10:00 dimineața și s-a încheiat după miezul nopții, timp în care Zelenski a răspuns la toate întrebările presei. Acestea au fost din cele mai diverse și s-a discutat inclusiv despre situația din regiunea Donbas.

Conferința de presă a fost organizată conform unui format prestabilit, jurnaliștii fiind grupați în număr de câte 7 – 10 persoane. Fiecare grup a avut la dispoziție în jur de jumătate de oră ca să stea de vorbă cu președintele ucrainean.

La finalul întâlnirii cu jurnaliștii, Vladimir Zelenski s-a ales cu un certificat pentru cea mai lungă conferință de presă din lume susținută de un șef de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram