Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski a avut ieri o întâlnire cu mai mulți jurnaliști. Discuțiile șefului statului cu jurnaliștii au fost transmise în regim online pe Facebook și au durat…14 ore!

Conferința de presă a început la ora 10:00 dimineața și s-a încheiat după miezul nopții, timp în care Zelenski a răspuns la toate întrebările presei. Acestea au fost din cele mai diverse și s-a discutat inclusiv despre situația din regiunea Donbas.

Conferința de presă a fost organizată conform unui format prestabilit, jurnaliștii fiind grupați în număr de câte 7 – 10 persoane. Fiecare grup a avut la dispoziție în jur de jumătate de oră ca să stea de vorbă cu președintele ucrainean.

La finalul întâlnirii cu jurnaliștii, Vladimir Zelenski s-a ales cu un certificat pentru cea mai lungă conferință de presă din lume susținută de un șef de stat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!