/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/DOC/ Ruslan Codreanu, exclus din cursa electorală! CSJ a casat decizia Curții de Apel

missing
11 octombrie 2019, ora 18:30

Ruslan Codreanu a fost exclus din cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău. Curtea Supremă de Justiție a admis recursurile depuse de Comisia Electorală Centrală și Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale și a casat decizia din 8 octombrie a Curții de Apel Chișinău.

Astfel, instanța a menținut decizia din 4 octombrie a Judecătoriei Chișinău cu sediul Râșcani care i-a refuzat lui Ruslan Codreanu înscrierea în cursa electorală.

Decizia este irevocabilă.

Amintim că Ruslan Codreanu s-a adresat în instanță după ce i s-a refuzat înregistrarea în cursa electorală la Primăria Chișinău în calitate de candidat independent, din motiv că peste 700 de semnături ale susținătorilor colectate de acesta au fost declarate invalide.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram