/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Ultima oră! Mandat de arestare preventivă pe numele lui Vlad Plahotniuc

missing
11 octombrie 2019, ora 16:11

Magistrații de la Judecătoria sec. Ciocana au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele ex-liderului Partidului Democrat Vlad Plahotniuc. 

Potrivit încheierii judecătorești, termenul de 30 de zile de arestare preventivă se va calcula din momentul reținerii lui.

Încheierea magistraților poate fi atacată la Curtea de Apel în decurs de trei zile.

Vlad Plahotniuc este cercetat penal în Republica Moldova pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari. Acesta a fost invitat la audieri la Procuratura Anticorupție la începutul acestei săptămâni, însă nu s-a prezentat. Avocații fostului președinte al PDM au cerut amânarea audierilor pentru aproximativ trei săptămâni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram