/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Ion Ceban nu s-a conformat deciziei magistraților. Ziarele socialistului sunt împărțite și astăzi pe străzile capitalei

missing
11 octombrie 2019, ora 17:45

Chiar dacă instanța de judecată l-a obligat ieri pe candidatul socialiștilor la șefia capitalei Ion Ceban să lichideze stocul nedistribuit al ziarului electoral, pentru că are imaginea lui Ștefan cel Mare, dar și alte clădiri din capitală, totuși, astăzi, reprezentanții formațiunii continuă să distribuie gazete electorale pe străzile capitalei. 

Întrebați de reporterul TV8, reprezentanții Organizației de Tineret a Partidului Socialiștilor au declarat că distribuie ziarele electorale pentru că Ion Ceban ar fi atacat decizia Judecătoriei Chișinău la Curtea de Apel.

Totodată, tinerii care distribuiau ziarele electorale au declarat că au împlinit majoratul și că împart ziarele voluntar, fără a fi achitați financiar pentru ceea ce fac.

Contactat de redacție, Ion Ceban nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție în acest caz. Ieri, candidatul socialiștilor la funcția de primar a municipiului Chișinău a scris pe rețelele de socializare că se va conforma deciziei instanței și că ar fi  început deja acțiunile de eliminare a materialelor care conțin elemente neadmise de legislația electorală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram