/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Directorul CALM candidează la alegerile locale din Strășeni

missing
12 octombrie 2019, ora 10:23

Directorul Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM) Viorel Furdui s-a înscris în cursa electorală pentru a obține un mandat de ales local în Consiliul Municipal Strășeni. Acesta este candidat independent. Viorel Furdui susține că își iubește orașul în care s-a născut și vrea să-l dezvolte, iar pentru asta are multe idei ce pot fi implementate.

Într-o postare pe Facebook, directorul CALM și-a anunțat decizia de a candida independent la funcția de consilier municipal la Strășeni și și-a argumentat decizia:

1. În acest oraș m-am născut, am învățat și crescut; am muncit și continui să locuiesc. Aici este familia și sunt prietenii mei. Aici învață copii mei. Nu am de gând să plec din acest oraș. Cunosc bine situația și problemele cu care se confruntă orașul meu natal. Vreau și pot să pun umărul la rezolvarea lor.

2. Am pregătirea și studiile necesare acestei funcții importante și responsabile. Studii avansate în domeniul dreptului, administrației publice și o experiență de peste 20 de ani de lucru cu autoritățile locale (primari, consilii locale, funcționari etc.).

3. Apreciez foarte mult efortul și rezultatele remarcabile ale Doamnei Primar Valentina Casian și echipei sale realizate în ultimii opt ani; mă mândresc cu această echipă excepțională și as vrea să contribui deja în calitate de consilier municipal și parte a echipei, la continuarea proiectelor începute, realizarea celor planificate și inițierea unor noi programe de dezvoltare a municipiului Strășeni pe toate direcțiile.

4. Am o viziune și mai multe idei privind dezvoltarea municipiului nostru. Deoarece consider că rolul unui consilier/ales local trebuie să fie pro activ și să vină cu inițiative și idei, care să ajute la rezolvarea doleanțelor și problemelor locuitorilor orașului.

5. Nu am alte interese și pentru că… pur și simplu îmi iubesc orașul natal, iar acestea nu sunt vorbe goale !

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram