Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a primit un cadou de la omologul său moldovean de ziua sa de naștere pe care și-a sărbătorit-o pe 7 octombrie. Igor Dodon i-a dăruit două butoaie cu vin lui Putin, dar nu le-a dus la Așhabad, așa cum declara anterior, ci le-a trimis la Moscova.

Eu m-am ținut de cuvânt. Butoaiele cu vin, pe care l-am făcut chiar eu, au fost duse la Moscova. Președintele Moldovei zboară cu o cursă obișnuită, nu la bordul unor avioane private și era complicat să le ducem la Așhabad. Despre asta l-am informat pe președintele Rusiei, când l-am felicitat în capitala Turkmenistanului”, a declarat Dodon pentru agenția rusă „Tass”.

Anterior, Igor Dodon a spus în cadrul unei emisiuni televizate că îl va felicita personal pe Vladimir Putin cu ziua sa de naștere și ii va dărui vin. Președintele vorbea atunci de câteva sticle de vin și a spus în glumă că i-ar putea duce un butoi.

„Dar dacă o să fie un butoi de vin care trebuie servit repede? Să-l duci în muzeu sau ce”? ironiza Igor Dodon.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!