/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Ion Ceban poate să-și lase panourile electorale. Curtea de Apel Chișinău a anulat decizia primei instanțe

15 octombrie 2019, ora 13:55

Curtea de Apel Chișinău a admis recursul socialistului Ion Ceban și a casat decizia Judecătoriei Chișinău, care a stabilit că legislația electorală a fost încălcată  și l-a obligat pe concurentul Partidului Socialiștilor să retragă toate panourile publicitare și ziarele în care a  fost folosită imaginea monumentului lui Ștefan cel Mare.

Decizia Curții de Apel Chișinău a fost pronunțată ieri de magistrații Anatolie Minciună, Anatol Pahopol și Veronica Negru.

Liderul Partidului Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, cel care a sesizat Consiliul Electoral de Circumscripție privind încălcarea admisă de socialistul Ion Ceban, este decis să meargă la Curtea Supremă de Justiție. Acesta poate face recurs în termen de o zi.

Amintim că, inițial, Ion Ceban declara că se va conforma deciziei judecătorilor și toate panourile sale electorale vor fi demontate, iar ziarele și pliantele nu vor mai fi distribuite chișinăuienilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram