Ultimele luni ale anului promit a fi de neuitat.

SEBO ți-a pregătit o surpriză frumoasă, ba chiar și două, două automobile – un automobil pentru clienții noi, al doilea pentru clienții existenți cei care doresc să ia un credit repetat.

Ești gata să câștigi?

Tot ce trebuie să faci, este să iei un credit în perioada 07.10.2019 – 08.01.2020.

Clienții noi, pe lângă faptul că au posibilitatea să ia primul său credit, absolut gratuit **, se înscriu automat în lista celor ce vor lupta pentru automobilul de marca Renault Captur.

Dar asta nu e tot.

SEBO nu uită nici de clienții existenți. Pentru ei la fel am pregătit o surpriză. Condițiile sunt aceleași.

Este nevoie să iei un nou credit, în perioada 07.10.2019 – 08.01.2020 și vei fi înscris automat și în a doua listă de participanți, care la fel au și ei un automobil de marca Renault Captur.

Da, da, da! Avem 2 automobile pentru clienții noștri.

Este nevoie să respecți principala regulă: pentru a fi eligibil pentru extragere – achită creditul în termenii indicați. În cazul în care vei avea o zi de întârziere de la plata creditului, vei fi exclus din concurs.

Cu cât mai multe credite iei, cu atât mai multe ori vei fi inclus în lista participanților.

Dacă iei 3 credite repetate, îți sporești de 3 ori șansele de a câștiga Premiul. Dacă iei 4 credite repetate, șansele tale cresc de 4 ori ș.a.m.d.

Poți să faci cunoștință cu regulamentul campaniei aici – http://www.sebo.md/Ciki_Ciki_WoW

*Clienții noi, care iau în perioada promoției primul său credit de la SEBO și apoi încă unul repetat își dublează șansele. Ei vor figura în ambele liste: atât printre clienții noi, cât și printre clienții existenți.

Participă și fii norocosul!

Aplică chiar acum pe www.sebo.md sau în una dintre cele 40 de filiale.

Detaliile cu privire la promoție, le poți afla la numărul de telefon 022 896 897.

**Exemplu: credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%.

În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!