/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Scandal în Aeroportul Chișinău. Zeci de pasageri, impuși să plătească suplimentar câte 20 de euro

missing
15 octombrie 2019, ora 09:40

Pasagerii cursei Chișinău-Parma, care zboară în această dimineață la ora 09:30 cu aeronava companiei „Fly One”, au fost obligați să achite câte 20 de euro pentru check-in direct în aeroport. Oamenii s-au luat la ceartă cu reprezentanții companiei, fiind nemulțumiți de faptul că sunt impuși să plătescă pentru că sistemul electronic nu a funcționat pe parcursul zilei de ieri și pasagerii nu și-au putut rezerva locurile din timp, fără a plăti bani suplimentar.

În plus, taxa pentru check-in a fost majorată de „Fly-One” de la 10 la 20 de euro, iar pasagerii nu au fost informați din timp despre asta. Reprezentanții companiei, care erau în aeroport, le-au spus pasagerilor că sunt reguli noi începând de ieri și au refuzat să dea alte explicații.

„A fost mare ceartă. Era mare haos. Oamenii sunt supărați că nu a funcționat check-inul.  Suntem noi vinovați că la companie nu a lucrat sistemul? Ei ne-au amăgit. Nimeni nu a fost informat despre scumpirea taxei de la 10 la 20 de euro. Până la urmă, pasagerii s-au văzut nevoiți să achite. Toți au plătit”, ne-a spus Călin, unul dintre pasagerii cursei Chișinău-Parma.

 

UPDATE  Compania aeriană a venit cu un comentariu pe Facebook. Inițial, aceasta și-a anunțat clienții păgubiți că pot să expedieze reclamații la adresa electronică a companiei pentru a le fi întorși banii.

La scurt timp, compania a anunțat că taxa pentru rezervări nu va fi percepută în aeroport.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram