Pasagerii cursei Chișinău-Parma, care zboară în această dimineață la ora 09:30 cu aeronava companiei „Fly One”, au fost obligați să achite câte 20 de euro pentru check-in direct în aeroport. Oamenii s-au luat la ceartă cu reprezentanții companiei, fiind nemulțumiți de faptul că sunt impuși să plătescă pentru că sistemul electronic nu a funcționat pe parcursul zilei de ieri și pasagerii nu și-au putut rezerva locurile din timp, fără a plăti bani suplimentar.

În plus, taxa pentru check-in a fost majorată de „Fly-One” de la 10 la 20 de euro, iar pasagerii nu au fost informați din timp despre asta. Reprezentanții companiei, care erau în aeroport, le-au spus pasagerilor că sunt reguli noi începând de ieri și au refuzat să dea alte explicații.

„A fost mare ceartă. Era mare haos. Oamenii sunt supărați că nu a funcționat check-inul.  Suntem noi vinovați că la companie nu a lucrat sistemul? Ei ne-au amăgit. Nimeni nu a fost informat despre scumpirea taxei de la 10 la 20 de euro. Până la urmă, pasagerii s-au văzut nevoiți să achite. Toți au plătit”, ne-a spus Călin, unul dintre pasagerii cursei Chișinău-Parma.

 

UPDATE  Compania aeriană a venit cu un comentariu pe Facebook. Inițial, aceasta și-a anunțat clienții păgubiți că pot să expedieze reclamații la adresa electronică a companiei pentru a le fi întorși banii.

La scurt timp, compania a anunțat că taxa pentru rezervări nu va fi percepută în aeroport.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!