Cu câteva zile înainte de alegeri, candidatul Dumitru Țîra a lansat o piesă, în stil rap. Piesa a fost prezentată la o conferința de presă, apoi, cu boxa în mână și volumul dat la maximum, a ieșit în stradă. Alături de susținători, concurentul a fredonat melodia până la primăria pe care vrea să o conducă.

Cu un moment de reculegere pentru… campanie. Așa a început conferința de azi a candidatului PPEM la funcția de primar al capitalei, Dumitru Țîra.

Apoi, i-a îndemnat pe alegătorii din capitală ca să nu le fie teamă să voteze împotriva tuturor celor care nu îi reprezintă: „Oricine poate fi în locul meu. Oricine locuiește în municipiul Chișinău poate fi un primar mai bun decât cei pe care i-am avut până acum. Pe 20 octombrie în buletinul de vot va fi această opțiune: Vot împotriva tuturor!”.

Totuși, acesta a dat de înțeles că votul de boicot ar însemna votul dat pentru el. Ca să fie mai convingător, a apelat la muzică, lansând o piesă.

Însoțit de susținătorii săi, Dumitru Țîra a mers spre primărie, cu piesa conectată în boxe, auzindu-se de la distanțe mari.

Alegerile locale generale vor avea loc duminică, 20 octombrie. Pentru scrutin vor fi tipărite peste 7,8 milioane de buletine de vot, ce au costat 3,6 milioane de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!