/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/AUDIO/ A șantajat și amenințat un bărbat cu moartea pentru o pretinsă datorie. Individul, reținut în flagrant

16 octombrie 2019, ora 14:21

A șantajat și amenințat cu moartea un bărbat de 52 de ani, sub pretextul unei datorii. Suspectul, un individ de 43 de ani din Soroca, a fost reținut în flagrant în timp ce maltrata fizic victima, pretinzând suma de 10 mii de dolari. 

Bărbatul ar fi amenințat în repetate rânduri victima cu aplicarea violenței și cu moartea, inclusiv a rudelor. Mai mult, acesta ar fi primit de la persoana șantajată bunuri în sumă de 235 de mii de lei.

Poliția a făcut publică și o înregistrare audio în care bărbatul este șantajat de suspect. Acesta îi spune să îi aducă banii, amenințându-l că îi ia viața.

ATENȚIE! Limbaj licențios!

Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetat penal pentru comiterea altor genuri de infracțiuni. Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru șantaj. Suspectul riscă de la 7 ani la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram