/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ O fetiță de doar șase ani din Rusia, cea mai frumoasă din lume

missing
16 octombrie 2019, ora 19:05

Cea mai frumoasă fetiță din lume este o micuță rusoaică de doar șase ani. Alina Yakupova este din Moscova și face modelling de la patru ani. Pe rețelele sociale este extrem de cunoscută, având peste 22 de mii de fani, iar adevăratul succes l-a cunoscut atunci când a apărut pe coperțile revistelor Instyle și Grazia.

Alina și-a început cariera de model cu apariții în campanii pentru Gloria Jeans, Monnalisa Kids și Yudashkin Kids.

Cu ochii albaștri și părul lung și blond , fetița și-a câștigat faima la nivel global, având admiratori din Costa Rica și Germania.

Alina a ”detronat-o” astfel pe franțuzoaica Thylane Blondeau, care a fost cel mai tânăr model care a apărut în revista French Vogue, la vârsta de șase ani. Acum, Blondeau are 18 ani și o carieră de succes în modelling, colaborând cu branduri renumite cum ar fi Dolce & Gabbana și L’Oreal.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram