/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un bărbat din Olanda și-a ținut timp de 9 ani familia într-un subsol, în așteptarea „sfârșitului lumii”

16 octombrie 2019, ora 16:23

O familie care și-a petrecut ultimii nouă ani într-un subsol „așteptând sfârșitul lumii” a fost descoperită de poliția olandeză, după ce cel mai mare dintre fii a mărturisit totul într-un bar din localitate, scrie Digi24.

Un bărbat de 58 de ani și cei șase copii ai lui, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, trăiau la o fermă din nordul provinciei Drenthe. Au fost descoperiți după ce cel mai mare dintre copii a intrat într-un bar din apropierea satului Ruinerwold, a comandat bere și le-a spus angajaților că are nevoie de ajutor.

Martorii au spus că tânărul părea foarte confuz și de la el au aflat că familia lui trăia într-o izolare totală, în așteptatea sfârșitului lumii.

A comandat cinci beri și le-a băut pe toate. Am stat de vorbă cu el și mi-a spus că este fugar și are nevoie de ajutor… Am chemat poliția. Avea păr lung, o barbă murdară, purta haine vechi și părea foarte confuz. A spus că nu a fost niciodată la școală și nu a mai trecut pe la frizerie de nouă ani. A spus că are frați și surori care trăiesc la fermă, că el este cel mai mare și că a fugit pentru că nu mai vrea să trăiască în felul acesta”, a declarat proprietarul, barului Chris Westerbeek.

Ruinerwold este un sat cu o populație de până în 3.000 de oameni. Ferma în cauză este în afara localității, într-o zonă izolată.

Un vecin a declarat pentru presa olandeză că el a văzut la fermă doar un bărbat și niciodată nu a zărit vreun copil. Poștașul din localitate a povestit că nu a avut niciun plic de livrat la adresa respectivă.

Poliția din Drenthe a confirmat că un bărbat de 58 de ani a fost arestat, dar refuză să coopereze. Ofițerii au postat mesaje pe Twitter în care au spus că este un caz complicat, că sunt îngrijorați pentru starea în care se află toți membrii familiei care au trăit în subsol și deoocamdată există multe întrebări fără răspuns.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram