/VIDEO/ Preotul din s. Gura Galbenei vrea să devină primar. „Slujirea de preot cu funcția de primar nu se contrazic una pe alta”

16 octombrie 2019, ora 07:05

Preotul din satul Gura Galbenei, raionul Cimișlia, candidează pentru funcția de primar al localității. „Inițiativa nu a venit de la mine, dar din partea consătenilor”, spune Constantin Munteanu. Preotul zice că slujirea în Biserică și treburile de la Primărie nu se bat cap în cap. 

„Să câștigi alegerile e prima etapă. Urmează etapa cea mai grea, pentru că ți-ai luat jugul de primar pentru patru ani de zile și patru ani de zile trebuie să dai din coate”, spune candidatul.

Ce spun sătenii despre intenția preotului de a deveni primar și ce-și propun să facă pentru localitate ceilalți doi candidați la funcția de edil al satului – Valentina Jubea și Victor Stînă, urmăriți într-un reportaj realizat de Viorica Tătaru.

Cunoaște-ți candidații la funcția de primar sau deputat din localitatea ta pe alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram