Preotul din satul Gura Galbenei, raionul Cimișlia, candidează pentru funcția de primar al localității. „Inițiativa nu a venit de la mine, dar din partea consătenilor”, spune Constantin Munteanu. Preotul zice că slujirea în Biserică și treburile de la Primărie nu se bat cap în cap. 

„Să câștigi alegerile e prima etapă. Urmează etapa cea mai grea, pentru că ți-ai luat jugul de primar pentru patru ani de zile și patru ani de zile trebuie să dai din coate”, spune candidatul.

Ce spun sătenii despre intenția preotului de a deveni primar și ce-și propun să facă pentru localitate ceilalți doi candidați la funcția de edil al satului – Valentina Jubea și Victor Stînă, urmăriți într-un reportaj realizat de Viorica Tătaru.

Cunoaște-ți candidații la funcția de primar sau deputat din localitatea ta pe alegeri.tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!