În loc să-și asculte pacienții, medicii de la spitalul clinic municipal Emilian Coțaga l-au ascultat preț de 40 de minute pe Andrei Năstase. Întâlnirea a avut loc astăzi dimineața. Șeful instituției medicale a afirmat însă că evenimentul ar fi avut loc în timpul ședinței ordinare. 

În timpul întrunirii, fiecare dintre medicii prezenți la ședință au primit și câte un pliant electoral de la candidatului Blocului ACUM.  „În programul pe care îl aveți în față veți găsi toate prioritățile noastre.Programul meu este și pe internet”, a declarat Andrei Năstase.

„Da am bolit și probabil și limbrici am avut”, le-a dezvăluit Năstase medicilor.

„Întrunirea a început în jurul orei 08:00 minute. În total la ședință au participat peste 20 de medici. Este vorba de o întrunire ordinară care se face în fiecare săptămână. Andrei Năstase a venit la începutul ședinței. S-a vorbit despre campania electorală care se desfășoară în prezent”, a declarat pentru TV8, vicedirectorul spitalului, Vasile Tomuz.

Sursa video: Facebook/ Andrei Năstase

Ulterior, după ce i-a întrunit pe medici, Andrei Năstase a plecat la Universitatea Tehnică din Moldova (UTM), unde a ținut un discurs în fața studenților.

„Năstase vine să vă explice care este programul lui electoral și să vă spună ce are să facă”, a spus studenților unul dintre reprezentanții instituției de învățământ.

Întrebat de reportera TV8, de ce studenții au fost întruniți la ședință în timpul orelor, Năstase a declarat următoarele: „Cred că exagerați”.

Sursa video: Facebook/ Andrei Năstase

Anterior, secretarul de stat Andrei Spînu a atenționat că Guvernul nu va tolera implicarea angajaților statului în campania electorală în timpul orelor de muncă, care în caz contrar riscă să fie demiși.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!