/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ O mașină a intrat într-un pilon electric în Hîncești. La volan se afla un bărbat din Chișinău

missing
17 octombrie 2019, ora 16:23

O mașină s-a tamponat astăzi într-un pilon electric în raionul Hîncești. Accidentul s-a produs după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat de pe carosabil. În urma impactului, pilonul electric a căzut peste automobil. 

Potrivit ofițerei de presă a IP Hincesti, Cristina Vicol, accidentul s-a produs în jurul orei 14:45, pe traseul Chişinău-Basarabeasca.

La volanul automobilului de model „Renault Symbol” se afla un bărbat de 38 de ani din municipiului Chișinău. Dânsul a pierdut controlul volanului, a derapat de pe carosabil și s-a tamponat într-un pilon electric.

Șoferul a fost verificat cu alcool testul care a indicat 0.00mg/l alcool în aerul expirat. Poliția investighează toate circumstanțele procedurii accidentului rutier.

Foto: IP Hîncești

Foto: IP Hîncești

Foto: IP Hîncești

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram