În ultima zi în care concurenții electorali mai pot face campanie, președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, s-a lăudat cu realizările Guvernului pe care l-a condus și a criticat din nou actuala guvernare.

Filip a mulțumit ironic Guvernului Sandu că a ajutat echipa Partidului Democrat în actuala campanie electorală.

„Ne-au ajutat în campanie nu doar realizările noastre, dar și eșecurile monumentale ale noii guvernări. Oamenii au putut să vadă acest contrast și și-au făcut concluziile. Noi am majorat salariile  și pensiile, am reparat drumuri și iluminat străzi, am reparat grădinițe și școli și am ajutat tinerii să-și cumpere case în R. Moldova. PDM nu este partidul facebook-ului.”, a declarat Pavel Filip.

Președintele PDM a precizat că în actuala campanie formațiunea a înaintat 650 de candidați la funcția de primar, iar o parte dintre ei au venit la briefing: „Am trecut printr-o criză, dar partidul și fracțiunea au rămas integre. PDM este un partid al oamenilor, cu structuri în fiecare localitate, cu echipe locale fortificate și oameni gospodari”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!