/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un ucrainean aflat în căutare internațională de patru ani, reținut pe Aeroportul de la Chișinău

18 octombrie 2019, ora 12:04

Un ucrainean aflat în căutare internațională a fost reținut pe Aeroportul de la Chișinău. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, reușise să fie fugar timp de patru ani.

Individul era dat în căutare pentru tortură, violență și importul, fabricarea, vânzarea sau distribuirea articolelor pornografice în Ucraina.

Tânărul a fost prins ieri de polițiștii de frontieră, după aterizarea rutei aeriene Istanbul – Moscova, cu escală la Chișinău. În timpul verificărilor, s-a constatat că ucrainenii figurează în căutare internațională pentru a fi arestat și extrădat de către BNC Interpol Kiev.

Bărbatul a fost plasat în izolatorul de detenție preventivă. Polițiștii de frontieră au transmis toate datele către Procuratura Generală pentru efectuarea procedurilor necesare de documentare și extrădarea ulterioară către autoritățile de drept din Ucraina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram