/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Lady Gaga a căzut de pe scenă în timpul unui concert din Las Vegas

18 octombrie 2019, ora 16:46

Moment jenant pentru Lady Gaga. Artista americană a căzut de pe scenă în timpul unui concert susținut în Las Vegas. Incidentul s-a întâmplat după ce cântăreața a invitat pe scenă un fan căruia i-a sărit în brațe. 

Bărbatul și-a pierdut echilibrul însă și a alunecat cu tot cu vedetă. Presa de peste ocean scrie că fanii din sală s-au panicat crezând că Lady Gaga a murit.

Interpreta a tratat cu umor incidentul și și-a continuat concertul.

”Am căzut unul în brațele celuilalt. Suntem ca Jack și Rose din Titanic. Presupun că trebuie să ne vedem la un ceai după asta”, a spus Lady Gaga.

Din fericire, nici artista, nici fanul acesteia nu s-a ales cu fracturi. Bărbatul, în schimb, a avut nevoie de consolare după ce a scăpat-o pe Lady Gaga din brațe, acesta izbucnind în lacrimi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram