/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ UPDATE: Șoferița care s-a filmat în timp ce încalcă regulile de circulație, neagă că a mers pe trotuar

missing
18 octombrie 2019, ora 15:36

UPDATE: 18 octombrie, 15:36 Șoferița despre care a scris ieri TV8.md că încalcă regulile de circulație în timp ce conduce automobilul, neagă că a mers pe trotuar.

Aceasta a trimis pe mailul redacției un mesaj însoți cu câteva fotografii care precizează că nu ar încălca regulile de circulație.

Doamna nu conducea autoturismul pe trotuar dar se deplasa pe un drum auxiliar care este folosit de către mașinile care alimentează cu produse comercianții care vând la piața de la Ciocana”, se arată în mesajul trimis redacției TV8.

Din imagini se vede că pe drumul unde a circulat șoferița este un spațiu verde.

Contactată, ofițera de presă a Inspectoratului național de Patrulare, Diana Fetco a precizat pentru TV8 că urmează să verifice dacă șoferița riscă să fie sau nu penalizată, pentru că s-a filmat în timp ce conducea mașina.

UPDATE: 17 octombrie, 14:29 Bloggerița a venit cu o reacție pe pagina sa de Instagram, după ce a fost surprinsă cum circulă pe trotuar pentru a ocoli un ambuteiaj.

Foto: Instagram/ Ana-Irina

UPDATE: 17 octombrie, 12:51 Haos în traficul din Chișinău. Două șoferițe iresponsabile au fost surprinse cum încalcă regulile de circulație. Imaginile video în care se vede că acestea nu respectă regulile au fost plasate azi pe rețelele de socializare. 

Bloggerița din Moldova, Ana-Irina, s-a filmat în timp ce circulă pe trotuar pentru a ocoli ambuteiajul format în această dimineață în sectorul Ciocana al capitalei. Din imagini se vede cum pe trotuar merge și un pieton, dar este nevoit să se ferească. Filmulețul a fost plasat pe pagina sa de Instagram acum cinci ore.

Iar o altă șoferiță a fost filmată cum se machia chiar în timp ce conducea mașina.

Potrivit datelor statistice, neacordarea priorităţii pietonilor se află pe locul trei în topul cauzelor producerii accidentelor soldate cu persoane rănite și decedate și se sancționează cu amendă până la 300 de lei și două puncte de penalizare.

Video: Facebook/ Lilia Lilia

Video: Instagram/ Ana-Irina

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram