Accidentul mortal produs joi dimineață la intrare în orașul Căușeni a îndoliat o comunitate întreagă. Flori, lumânări, dar și numărul de înmatriculare a mașinii, implicate în accident, au fost depuse în fața oficiului în care a activat tânărul de 32 de ani și a Inei, fata de 27 de ani.

„Locul impactului de la intrare în orașul Căușeni a fost și el marcat cu buchete imense de flori în memoria celor trei tineri care și-au pierdut viața pe șosea. Căușenenii azi sunt în lacrimi. Condoleanțe familiilor și rudelor îndurerate”, a scris pe rețelele de socializare un internaut.

Amintim că, accidentul rutier de joi dimineață a avut loc între două mașini. În urma loviturii puternice, automobilele au fost făcute zob.

Tânăra, care și-a pierdut viața în accident, este o bloggeriță cunoscută din Moldova. Numele acesteia, scris pe pagina ei de Instagram, este Ina Coffeina. Ea făcea parte din echipa „Zâmbărele”.

Foto: Facebook/ Renata Lupacescu

Foto: Facebook/ Renata Lupacescu

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!