/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ E doliu la Căușeni. Oamenii au adus lumnări și flori în memoria celor care și-au pierdut viața pe șosea

missing
19 octombrie 2019, ora 11:34

Accidentul mortal produs joi dimineață la intrare în orașul Căușeni a îndoliat o comunitate întreagă. Flori, lumânări, dar și numărul de înmatriculare a mașinii, implicate în accident, au fost depuse în fața oficiului în care a activat tânărul de 32 de ani și a Inei, fata de 27 de ani.

„Locul impactului de la intrare în orașul Căușeni a fost și el marcat cu buchete imense de flori în memoria celor trei tineri care și-au pierdut viața pe șosea. Căușenenii azi sunt în lacrimi. Condoleanțe familiilor și rudelor îndurerate”, a scris pe rețelele de socializare un internaut.

Amintim că, accidentul rutier de joi dimineață a avut loc între două mașini. În urma loviturii puternice, automobilele au fost făcute zob.

Tânăra, care și-a pierdut viața în accident, este o bloggeriță cunoscută din Moldova. Numele acesteia, scris pe pagina ei de Instagram, este Ina Coffeina. Ea făcea parte din echipa „Zâmbărele”.

Foto: Facebook/ Renata Lupacescu

Foto: Facebook/ Renata Lupacescu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram