/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A venit la vot, dar nu a fost găsit în lista alegătorilor. Ce soluție a găsit Biroul electoral pentru ca Renato Usatîi să poată vota

missing
20 octombrie 2019, ora 13:09

A venit să-și exercite dreptul la vot, dar, surpriză, nu a fost găsit în lista de bază de alegători. Liderul Partdiului Partidul Nostru și candidatul PPN la funcția de primar al municipiului Bălți, Renato Usatîi, a fost căutat de membrii biroului electoral în sistemul electronic, însă nu a fost găsit. Acesta a fost nevoit să aștepte câteva minute pentru a se clarifica situația. Până la urmă, Usatîi a fost înregistrat pe listele suplimentare și a putut face alegerea.

Astăzi am votat pentru prezentul și viitorul orașului Bălți. Am votat pentu fapte concrete, pentru transparență, am votat pentru continuarea schimbărilor”, a menționat Usatîi.

Renato Usatîi s-a arătat ferm convins că în Bălți primarul va fi ales din primul tur.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram