/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Acuzații între candidați la Ialoveni: „Poliția trebuie să clarifice situația cu mita”

missing
20 octombrie 2019, ora 17:00

Acuzațiile curg gârlă după ce pe internet a apărut un video în care un bărbat povestește că mai mulți alegători au primit câte 100 de lei pentru a-l vota pe candidatul independent la funcția de primar al orașului Ialoveni, Gheorghe Caracuian. 

Feciorul candidatului, Oleg Caracuian, susține că a recunoscut o voce ce se aude în video. Aceasta i-ar aparține unui angajat al Primăriei, care îl susține pe Sergiu Armașu, un alt candidat independent.

„Aud vocea lui Răilean, subalternul lui Armașu, angajat al Primăriei, care este pe foaie de boală și face campanie electorală pentru șef. La comanda lui Sergiu Armașu a făcut un video cu un bețiv care să vorbească împotriva contracandidatului său. Poliția trebuie să clarifice situația. Cine și pentru ce a dat mita”, acuză Oleg Caracuian.

Contactat de TV8.md, Sergiu Armașu spune că a făcut o campanie electorală curată, nu a dat astfel de indicații la nimeni și nu și-a atacat contracandidații.

„Eu nu cred că dl Răilean putea să facă așa ceva. El a activat cu toți primarii și trebuie să-i spunem mulțumesc că s-a dedicat serviciului public atâția ani. Eu nu am dat bani la nimeni și nu mă interesează așa ceva”, a comentat Sergiu Armașu.

Vedeți mai jos imaginile video care au provocat scandalul de la Ialoveni.

/VIDEO/ Un candidat la Primăria Ialoveni ar fi mituit alegătorii cu 100 de lei. Ce spune pretendentul la funcția de primar

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram