Acuzațiile curg gârlă după ce pe internet a apărut un video în care un bărbat povestește că mai mulți alegători au primit câte 100 de lei pentru a-l vota pe candidatul independent la funcția de primar al orașului Ialoveni, Gheorghe Caracuian. 

Feciorul candidatului, Oleg Caracuian, susține că a recunoscut o voce ce se aude în video. Aceasta i-ar aparține unui angajat al Primăriei, care îl susține pe Sergiu Armașu, un alt candidat independent.

„Aud vocea lui Răilean, subalternul lui Armașu, angajat al Primăriei, care este pe foaie de boală și face campanie electorală pentru șef. La comanda lui Sergiu Armașu a făcut un video cu un bețiv care să vorbească împotriva contracandidatului său. Poliția trebuie să clarifice situația. Cine și pentru ce a dat mita”, acuză Oleg Caracuian.

Contactat de TV8.md, Sergiu Armașu spune că a făcut o campanie electorală curată, nu a dat astfel de indicații la nimeni și nu și-a atacat contracandidații.

„Eu nu cred că dl Răilean putea să facă așa ceva. El a activat cu toți primarii și trebuie să-i spunem mulțumesc că s-a dedicat serviciului public atâția ani. Eu nu am dat bani la nimeni și nu mă interesează așa ceva”, a comentat Sergiu Armașu.

Vedeți mai jos imaginile video care au provocat scandalul de la Ialoveni.

/VIDEO/ Un candidat la Primăria Ialoveni ar fi mituit alegătorii cu 100 de lei. Ce spune pretendentul la funcția de primar

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!