/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Chirtoacă îi îndeamnă pe alegători să-l voteze pe Năstase, dacă va fi turul doi de scrutin

20 octombrie 2019, ora 22:14

Candidatul Partidului Liberal la funcția de primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, îi îndemnă pe alegătorii din capitală să-și dea votul pentru candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase, dacă va fi organizat turul doi de scrutin.

„Voi îndemna alegătorii să voteze cursul proeuropean și împotriva lui Ion Ceban. Socialiștii și Dodon sunt un pericol la fel ca și Plahotniuc și democrații”, a spus Chirtoacă într-un live pe TV8.

Liberalul rămâne optimist că va munci în continuare în politică și va reuși să ocupe funcții publice înalte, chiar dacă pierde în aceste alegeri.

„Cine a pierdut la Primărie a ajuns prim-ministru și chiar președinte”, a comentat Chirtoacă, făcând trimitere la cariera politică a lui Vlad Filat și Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram