„Aceste alegerei s-au desfășurat în condiții bune. Sper că și dumneavoastră împrătășiți această opinie”, s-a adresat cetățenilor prim-ministra Maia Sandu după ce s-au închis urnele de vot. Totuși, șefa cabinetului de miniștri a menționat că au existat și mici excepții.

„Alegerile sunt un exercițiu democratic. Am luptat foarte mult ca să păstrăm democrația și să dăm dovadă de apreciere pentru democrație Aceste alegerei s-au desfășuratîn condiții bune. Sper că și dumneavoastră împrătășiți această opinie, cu mici excepții”, a declarat Maia Sandu într-un briefing de presă la sediul blocului ACUM, la scurt timp după ce s-au închis urnele de vot.

„Dar în linii generale au fost desfășurate în condiții corecte”, a afirmat Maia Sandu.

Totodată, prim-ministra a menționat că blocul ACUM își va continua munca începând de mâine în localitățile unde va fi organizat și turul doi de scrutin.

La scrutinul de astăzi au participat la vot 41,68% din numărul total al alegătorilor. În scurt timp va începe numărarea voturilor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!